Nu har säsongen verkligen börjat för stickade koftor. Stickat är dessutom på modet och allt vanligare i skyltfönstren. För dig som gillar att sticka är det verkligen en bra tid på året. Nu har du möjlighet att sticka dina tröjor själv och på så sätt undvika att behöva lägga ut flera hundralappar på en tröja. 

Billigt att sticka själv

Älskar du stickat, har mycket tid och inte drar dig för att sitta mysigt i en fåtölj under timmar i sträck? I sådana fall är stickning den perfekta sysselsättningen för dig. Det går att spara mycket pengar genom att sticka egna tröjor istället för att köpa stickade tröjor från butik, du kan sticka till barnen också. Du är dessutom garanterad att inga barn har behövt arbeta för att du ska se bra ut. Du behöver bara välja ut garn samt vilket mönster du vill ha för att sedan börja sticka.

Var hittar du bäst garn

För att hitta billigt garn av bra kvalitet för att sticka hållbara, snygga tröjor är det bäst att kolla i butiker online för stickning. Klicka här för ett brett urval av garn och stickor. Du finner även andra tillbehör du behöver för att sticka en tröja.