Alla har vi olika intressen och det går ganska snabbt att se vilka intressen som ens barn har. Dans är något som de flesta barn har inom sig från det de föds. Sätt på musik och genast så böjar de röra på sig. Sedan gäller det att utveckla och låta de små liven utlopp för sina intressen.

Hitta passande aktiviteter

Från de första åren så styr vi som föräldrar i mångt och mycket vilka aktiviteter som våra yngsta ska vara med på. Allt eftersom åren går så kommer de att bilda sin egna uppfattning om vad de vill hålla på med. Om dans är något som kan tänkas passa så kan man boka in sina barn hos FunkyKidz. Där får barnen börja då de är två år, då får även föräldrarna vara med på aktiviteterna. Grupperna delas in i tre med åldrarna 2-3, 4-5 och 6-8. Terminerna avslutas med med en fest och diplomutdelning.

För den mellan 8-14 år

För de äldre familjemedlemmarna så finns Blizz Academy för den som är mellan 8 och 14 år. Så det finns alla möjligheter att fortsätta med dans. Här så får man dansa till häftiga koreografier och fräck musik. Man hittar även alla lektioner online så man kan öva hemma om man så vill. Om man vill bli riktigt duktig så är det viktigt att träna både hemma och när det är dansklass. Även här så får man en möjlighet till att visa upp vad man lärt sig till en avslutande dansuppvisning på hösten. På våren så brukar det vara en riktigt stor professionell show.