Om din lilla tjej gillar prinsessor och snart fyller år varför inte ha ett prinsesstema på födelsedagsfesten? Din lilla tjej kommer att bli överlycklig!

Planera för kalaset

För att ordna kalaset behöver du tänka igenom vilka festtillbehör du ska inhandla då det finns mycket att välja på. Hur mycket av temat ska festen bestå av – är det dekorationer såsom ballonger och servetter som ska ha prinsesstema eller är det rentav ett gäng prinsessor som ska springa runt på kalasdagen?

Prinsessdekorera

För att det kännas riktigt sagoprinsessigt kan det vara en idé att bestämma sig för ett färgtema och sedan köra det på dukningen samt på ballonger och girlanger exempelvis. Vad sägs om rosa, lila eller mintgrönt? Det går också att rita och måla tiaror på kartongpapp som du kan klippa ut och lägga vid varje sittplats ungefär som placeringskort. Du kan också fästa en resårsnodd så funkar det även som minitiaror.

Utklädning

För att ytterligare öka på känslan av att vara en prinsessa varför inte låta barnen klä ut sig? Du kan antingen erbjuda utstyrsel på plats eller be gästerna komma i sina prinsessklänningar. Som pricken över i:et kan gästerna och födelsedagsbarnet se på Frost när barnen blivit trötta och redan fått sin obligatoriska fiskedamms-godispåse.